Kontor til leje i Ballerup

Lej dit eget kontor i World Trade Center Ballerup og oplev samtidig alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt kontorhotel.

Du får adgang 24/7 til fuldt møblerede kontorer med WiFi uden de store startomkostninger. Vi tager hånd om rengøring og sikkerhed, og du har mulighed for at benytte vores Servie Desk i forbindelse med telefonpasning, brevhåndtering og meget mere. Med andre ord kan du overlade alt det praktiske til os og fokusere 100 % på din kerneforretning.

Du bor dør om dør med andre lejere, som du deler husets øvrige faciliteter med - blandt andet mødelokaler, som du gratis kan benytte. Som lejer i WTC Ballerup har du adgang til alle husets faciliteter. Du vil få din daglige gang i et internationalt flerbrugerhus sammen med andre virksomheder. Du får adgang til husets mange fællesarealer og -faciliteter, herunder restaurant, stor lounge, mødecenter og cafeområde, bemandet reception i dagtimerne samt fitnesscenter. Du får også mulighed for at deltage i de mange aktiviteter og events, der løbende afholdes i huset.

Er du i tvivl om World Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så  så læs mere i brochuren - eller kontakt Direktør Benedicte Rønje eller Ejendomschef Niels Østergaard for yderligere information.

SE LEDIGE LEJEMÅL