Større kontorlejemål til leje i Københavnsområdet

Skab dine helt egne rammer i World Trade Center Ballerup og oplev samtidig alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt flerbrugerhus.

I vores større erhvervslejemål, er det dig der sætter standarden. Du lejer et umøbleret lokale - du kan således indrette dig, som du vil. Vi tilbyder mulighed for tilkøb af møbler, rengøring, kablet netforbindelse mm. Lejen betales pr. kvadratmeter + driftsudgifter.

Du får adgang til dit kontorlejemål 24/7 og du har mulighed for at benytte vores Servie Desk i forbindelse med telefonpasning, brevhåndtering og meget mere. 

Du bor dør om dør med andre virksomheder, som du deler husets øvrige faciliteter med - blandt andet mødelokaler, som du gratis kan benytte. Som lejer i WTC Ballerup har du adgang til alle husets faciliteter. Du vil få din daglige gang i et internationalt kontorfællesskab sammen med andre virksomheder. Du får adgang til husets mange fællesarealer og -faciliteter, herunder restaurant, stor lounge, mødecenter og cafeområde, bemandet reception i dagtimerne samt fitnesscenter. Du får også mulighed for at deltage i de mange aktiviteter og events, der løbende afholdes i huset.

Er du i tvivl om World Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så læs mere i brochuren - eller kontakt Direktør Benedicte Rønje eller Ejendomschef Niels Østergaard for yderligere information.

 

SE LEDIGE LEJEMÅL