GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy To af Danmarks mest erfarne folk står bag World Trade Center Ballerup.

Parterne bag World Trade Center Ballerup

Med 40 år i ejendomsbranchen er det to af Danmarks mest erfarne folk der står bag World Trade Center Ballerup.

Selskabet World Trade Center DK A/S er 100 % ejet af Kongeegen A/S, der ejes af brødrene Ib Henrik Rønje (billedet) og Torben Rønje. Rønje brødrene har 40 års erfaring med både investerings- og udviklingsejendomme og med bolig, erhverv, lager og butiks- og centerdrift.

Torben og Ib Henrik Rønje etablerede sig helt tilbage i 1977 som ejendomsmæglere og i 1981 stiftede de Sjælsø Gruppen A/S, som de i fællesskab udviklede til en milliardforretning. I 1998 børsnoteredes Sjælsø Gruppen A/S, og i 2006 opnåede virksomheden en markedsværdi på ca. 7 mia. kr. - Danmarks, på daværende tidspunkt, ubetinget største ejendomsudviklingsfirma. 

Torben og Ib Henrik Rønje var fra 1981 til 2000 sideordnede administrerende direktører, hvorefter Ib Henrik Rønje overtog posten frem til 2007.

Fra 2007 ønskede Ib Henrik Rønje at hellige sig forretningsudvikling og større projekter i Sjælsø Gruppen A/S. Ultimo 2009 trak også Ib Henrik Rønje sig ud af Sjælsø Gruppen A/S og har siden primært fokuseret på udvikling af ejendomsporteføljen i Rønje Holding.

Torben Rønje deltager stadig aktivt i Rønje Gruppens selskaber, hvor han beklæder direktør- og bestyrelsesposter.