GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Find seneste udgivelse af WTC News Magasin her på siden

WTC News Magasin

Læs det seneste nummer af WTC News

Den gode rejse
"Siden september 2014, hvor de første virksomheder flyttede ind, og det første mødelokale blev etableret, har vi i WTC Ballerup teamet - og forhåbentlig også de virksomheder, der har været med hele vejen - oplevet det som at være på en fantastisk og spændende rejse. En rejse, som absolut ikke er slut endnu, og en rejse hvor vi har oplevet adskillige milepæle og pit-stop frem til i dag, hvor huset stort set er fuldt udlejet og mere end 110 virksomheder har deres dagligdag.

En af de første store milepæle var åbningen af WTC Healthcare Center, der i september 2016 slog dørene op med fuld borgmesterkæde, og som nu er et stærkt og dynamisk sundhedscenter med 19 forskellige klinikker og et stort professionelt Fitnesscenter, der benyttes af både virksomhederne i huset, medarbejdere fra de mange omkringliggende virksomheder og af hele ”familien Ballerup”.

Næste store milepæl var transformationen af 3 mindre mødelokaler til vores professionelle Møde- og Konference Center: ”Med udsigt til hele verden”. Både interne og eksterne gæster sætter stor pris på vores mantra: ”Personlig service til alle”, hvilket er med til at gøre WTC Ballerup Konference Center til deres foretrukne mødested.

Men rejsen er slet ikke slut. Ud over vores ambitiøse planer om at udvide med et 15 etagers tårn, så er vi stadig på en daglig rejse for at gøre WTC Ballerup til et endnu mere levende og velfungerende hus, hvor netværk, udvikling og nærvær er dét, der i fællesskab driver os.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen…." 

Direktør Benedicte Rønje, World Trade Center Ballerup

Læs resten af magasinet her 

Vil du gerne have et fysisk eksemplar af magasinet?
Så kontakt receptionen på telefon 8877 6000 eller på reception@wtcballerup.dk