Møde med udsigt til verden

møde med udsigt til verden

Mødelokaler i alle størrelser

WTC Ballerup Konference Center er en del af et internationalt businesscenter, der byder på hyggelige rammer og fleksible faciliteter. Alle vores mødelokaler alle dagslys og udgang til grønne arealer eller terrasse, ligesom de er udstyret med alt i AV-udstyr. Derudover tilbyder vi et stort loungeområde, som kan anvendes til udstillinger, salgsmesser mm. Så uanset om I er fire deltagere eller 150, så klarer vi det.

Fra september kan vi tilbyde endnu flere former for møder i vores nye auditorie med plads til 200 personer.

I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet. Vores reception tager imod dine gæster med et smil og køkkenet arbejder hårdt og dedikeret på at sikre, at energiniveauet holdes oppe – også sidst på eftermiddagen. 

Du finder gæsteparkering lige uden for døren, eller i det nyopførte 5-etagers parkeringshus, der står klar til brug primo marts.

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!