Bliv en del af noget større

Gode grunde til at vælge WTC

World Trade Center Ballerup er  centralt placeret i et af Danmarks største erhvervsområder, der med god infrastruktur og central beliggenhed tiltrækker store danske og internationale virksomheder.
 

Med sin placering 15 km. udenfor København Centrum, får du højt til himlen, masser af plads og fri adgang til grønne arealer. Du undgår den værste kø og myldretidstrafik og finder altid parkering til bilen lige uden for døren. Og ankommer du med fly, tager det kun 25 minutter i bil fra Københavns Lufthavn.

Dynamisk hus med et internationalt brand

Få din daglige gang blandt andre virksomheder. Bliv inspireret, udfordret og få mulighed for at udvide dit netværk. Deltag i aktiviteter og netværksarrangementer og benyt World Trade Centers anerkendte brand og netværk, hvad enten du skal finde nye samarbejdspartnere i udlandet eller indhente oplysninger om eksportmarkeder.

Effektive kvadratmeter – fleksible lejemål

Del udgiften til fællesarealerne med flere og få råd til mere. Du får de bedste faciliteter herunder frokost- restaurant, Fitness Center og mødefaciliteter uanset din virksomheds størrelse. Som lejer er der rig mulighed for at finde et lejemål, der passer din virksomhed – også når forholdende ændrer sig.

Outsource driften

Vi sørger for sikkerhed, rengøring, reception, vedligeholdelse af fællesarealer, restaurantdrift og meget mere, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Møde- og konferencefaciliteter

Afhold din møder og events i huset. Få adgang til moderne møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 150 deltagere på attraktive vilkår.

Få motioneret og klaret dine behandlinger i frokostpausen

I WTC Healthcare Center tilbydes en bred vifte af behandlinger, fx tandlæge, kiropraktor, fodterapi, stresscoach og massage. Her finder du også et moderne fitnesscenter. Du behøver således ikke at bruge halve og hele fridage på at gå til behandling og til træning, da du kan få klaret dette i frokostpausen – eller på vej til eller fra arbejde.

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!

Hent vores brochure

Læs mere om WTC Ballerup, vores faciliteter og hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere.

Kontorfaciliteter

Adgang til faciliteter

Øvrige ydelser

Nyeste artikel

Hos os holder man møder i grønne omgivelser i mere end én forstand

Seneste nyt

Nyheder fra WTC Ballerup

World Trade Center Ballerup