En del af noget større

Hensoldt

HENSOLDT UK, formerly Kelvin Hughes, is a world leader in the development, manufacture and supply of maritime navigation and surveillance radar systems.

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!

Servicerede lejligheder

Hvorfor nøjes med et hotelværelse, når du kan få en hel lejlighed? Vi tilbyder 30 servicerede lejligheder, alle med altan og en fantastisk udsigt.

Healthcare Center

Benyt Danmarks første sundheds- & velværehus. Vores vision er at skabe en ”One stop health shop” baseret på forebyggelse, behandling og velvære.

Ledige kontorer

Vi tilbyder lejemål i alle størrelser, hvad enten du har brug for en arbejdsplads i et delt kontor eller ønsker at indrette din helt egen afdeling.

Kontorlejemål

Vi tilbyder kontorlejemål i alle størrelser, hvad enten du har brug for en arbejdsplads eller ønsker at indrette dinehelt egen afdeling.
Pr. md. fra kr. 1.800

Servicerede lejligheder

Hvorfor nøjes med et hotelværelse, når du kan leje en hel lejlighed? Lejlighederne er beliggende på 9. og 10. etage med fantastisk udsigt.

Konferencecenter

Kaffemøde for 2 eller dagsmøde for 150 personer? Vi tilbyder mødepakker der dækker de fleste behov.

WTC Healthcare Center

Professionelle behandlere, terapeuter og specialister arbejder sammen på tværs af fag og specialer for at tilbyde optimal behandling.

Hvorfor vælge WTC?

Få din daglige gang blandt andre virksomheder. Bliv inspireret, udfordret og få mulighed for at udvide dit netværk.

WTC Ballerup Højhuset

Nu kan du sikre dig kontor i højhuset, der står klar til indflytning i september 2024. Udlejningen er netop begyndt.