World Trade Center Ballerup slår dørene op til det nye 15-etagers højhus.

På 10-års dagen for åbningen af Danmarks første og hidtil eneste World Trade Center, slår vi dørene op til Ballerups nye vartegn: WTC Ballerup højhuset.


Som planlagt står det imponerende højhus nu klart, og de første virksomheder er allerede i fuld gang med at finde sig til rette i de nyindrettede lejemål. Højt til loftet, synlige installationer, rå betonvægge, gulv til loft vinduer og en fantastisk udsigt er bare nogle af de ting, virksomhederne kan glæde sig over i byggeriet, der er miljøcertificeret med DGNB sølv.

Ballerups Borgmester Jesper Würtzen indviede de nyindrettede faciliteter ved et stort
åbningsarrangement den 12. september: ”Ballerup har fået et imponerende vartegn. WTC Ballerup højhuset giver mulighed for, at endnu flere små og mellemstore virksomheder kan etablere sig side om side med de store virksomheder, hvilket skaber en fantastisk synergi – og således medvirker til at Lautrupområdet fortsat vil være et førende erhvervsområde i Ballerup og hovedstaden. Samtidig giver
udvidelsen af fællesfaciliteterne mulighed for at de omkringliggende virksomheder kan nyde godt af huset i endnu højere grad – hvilket bidrager til et stærkere samarbejde virksomhederne imellem”.

Adm. direktør Ib Henrik Rønje, Kongeegen A/S glæder sig over den store interesse:
”Vi oplever fortsat en meget stor interesse for at blive en del af WTC Ballerup. Og med over halvdelen af højhuset udlejet, bekræftes vi endnu engang i vores koncept, der gør os til mere end bare et kontorhus: personlig kontakt, god service og en indbydende atmosfære, der gør det muligt for både virksomheder og medarbejdere at trives og vokse”.

Adm. direktør Jacob E. Olesen, NRE Group A/S er stolt af resultatet:
”Da vi startede dette projekt, var der mange, der tvivlede på, om det nogensinde ville blive til virkelighed – men vi modbeviste dem. At få et projekt som dette gennemført kræver engagement og opbakning fra mange mennesker og samarbejdspartnere. Derfor vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til denne rejse. Vi er meget stolte af ikke kun at have opført et højhus, men også at have skabt et pejlemærke, et vartegn og internationalt samlingspunkt for erhvervslivet i Ballerup.”

Udover mellemstore og store lejemål rummer højhusets knap 20.000 m2 yderligere mødefaciliteter, en fælles tagterrasse, VIP Business Club-faciliteter samt 30 servicerede lejligheder – et attraktivt alternativ til et hotelværelse til fx udstationerede medarbejdere. Udover højhuset, er der opført et parkeringshus med 430 p-pladser.

Direktørskifte
I forbindelse med åbningen af højhuset, markeredes også et direktørskifte. Direktør Benedicte Rønje takkede efter ni år af og gav stafetten videre til direktør Henriette Bjerg Persson.

Del dette indlæg:

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!

Hent vores brochure

Læs mere om WTC Ballerup, vores faciliteter og hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere.

Mere om

Relateret nyheder