WTC Ballerup højhuset har fået sin første lejer

World Trade Center Ballerup

Første lejer til det nye, imponerende højhus i Ballerup, også kendt som World Trade Center Ballerup, er Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S, som netop har underskrevet en lejekontrakt for den øverste etage – 15. etage. Fra 1. september 2024 kan alle medarbejdere nyde den smukke udsigt og de moderne rammer for indeklima og arkitektur.

Søren Fink-Jakobsen, Partner i Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S, er overbevist om, at det er ventetiden værd:  “Vores virksomhed har haft den ære at være den første til at indgå en aftale om kontorfaciliteter i den kommende udvidelse af WTC. Vi er vokset ud af vores nuværende rammer og har aktivt søgt efter en unik ny lokation. Her har vi fundet noget, der har været ventetiden værd. Som en videns- og vækstorienteret virksomhed med et stærkt kollegialt fællesskab og fokus på kvalitet og kompetence, ønsker vi, at rammerne i WTC Ballerup afspejler vores virksomhedsværdier og faciliterer vores videre vækstrejse. Det er afgørende for os at tilbyde en attraktiv arbejdsplads. De mange faciliteter i bygningen skal bidrage til øget medarbejdertilfredshed og tiltrække nye kolleger, der værdsætter kvalitet. WTC Ballerups placering i Lautrup Erhvervspark passer perfekt til os. Infrastrukturen er optimal, og vi ser frem til at flytte ind i Danmarks pendant til Silicon Valley, sammen med landets største koncentration af teknologi, IT og Fintech.”

Direktør i World Trade Center Ballerup Benedicte Rønje, glæder sig til at byde virksomheden velkommen i WTC Ballerup: “Vi er glade for, at Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S har valgt WTC Ballerup og vores koncept, der gør os til mere end bare et kontorhus. Med vores altid servicemindede tilgang og faciliteter som stort konferencecenter, Healthcare Center, fitnesscenter, café og fælles lounge med små grønne oaser til uformelle møder, skaber vi åbenhed og dialog på tværs af husets mange virksomheder. Disse værdier bringer vi med ind i opførelsen af højhuset og viderefører det, der gør WTC Ballerup særligt: god service, personlig kontakt og en indbydende atmosfære, der gør det muligt for både virksomheder og medarbejdere at trives og vokse. Vi ser frem til at byde Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur velkommen – helt oppe på øverste etage.”

Stig Lintrup fra erhvervsmæglervirksomheden Lintrup & Norgart A/S glæder sig over, at aftalen er faldet på plads: “Vi ønsker Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S tillykke med deres nye kontorlejemål på 1.344 m2 i det nyopførte højhus og er glade for, at det er lykkedes med en behagelig proces og en hurtig beslutning. Virksomheder i vækst inden for vidensbaserede områder har været vores målgruppe til ejendommen, og WTC Ballerups mange faciliteter som konferencecenter, business lounge, hotellejligheder, fitness, café og velsmagende mad i kantinen vil kunne tiltrække de helt rigtige medarbejdere.”

Læs mere om højhuset

Del dette indlæg:

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!

Hent vores brochure

Læs mere om WTC Ballerup, vores faciliteter og hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere.

Mere om

Relateret nyheder