få klaret dine behandlinger i frokostpausen

Sundheds- og Velværekoncept

 – med samarbejde på tværs af fag og specialer.

Vi har til huse midt i et af Ballerups største erhvervsområder, hvor mere end 40.000 mennesker har deres daglige gang lige rundt om hjørnet – og i nærområdet er der yderligere mere end 100.000 arbejdspladser. Langt de fleste af alle disse ansatte vil på et eller andet tidspunkt få behov for undersøgelse og- eller behandling af specialister eller terapeuter. Disse ydelser vil WTC Healthcare Center tilbyde udført af topprofessionelle fagspecialister fra en lang række relevante specialer og terapiformer.

WTC Healthcare Center har med sine 5.000 m2 plads til klinikker og behandlingsfaciliteter indenfor såvel det etablerede sundheds- og behandlingssystem som andre udøvere indenfor sundhed og velvære. WTC Healthcare Center, der også indeholder Fitnesscenter, rum til holdtræning, undervisning og foredrag, tilbyder undersøgelse, behandling, terapi, træning og sparring indenfor en lang række specialer.

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Healthcare konceptet er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!
WTC Healthcare
Afspil video

Se film om

WTC Healthcare Center konceptet