Bliv en del af noget større

Velkommen til World Trade Center Ballerup

World Trade Center Ballerup er et moderne flerbrugerhus, hvor indsigt og udsyn – viden og netværk går hånd i hånd. Her arbejder små start-ups side om side med store virksomheder og deler alt fra mødelokaler til gode idéer. Det giver fleksibilitet, danner grobund for netværk og kan mærkes på bundlinjen.

WTC Ballerup tilbyder alle de faciliteter og services, der forventes af et moderne businesscenter: Kontorlejemål, restaurant, møde-, udstillings- og konferencefaciliteter, fitnesscenter, Healthcare Center, servicerede lejligheder samt en bemandet reception, der altid er klar til at hjælpe dig.

WTC Ballerup er certificeret af World Trade Centers Association, din garanti for, at vi lever op til de højeste standarder inden for kontorbyggeri, faciliteter og services. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup bliver du en del af en eksklusiv gruppe med medlemmer over hele verden – et internationalt netværk, der med flere end 300 centre i mere end 100 lande, kan hjælpe din virksomhed frem til nye markeder i og uden for Danmark.

Kontakt os

Vil du høre mere om lejlighederne, der står klar i oktober 2024, så kontakt os for en snak om mulighederne.

Kontorfaciliteter

Adgang til faciliteter

Øvrige ydelser