Bliv en del af noget større

Eget kontor

Få dit eget kontor eller indret din helt egen afdeling. Uanset størrelsen på dit kontor får du din daglige gang blandt mere end 100 større og mindre virksomheder, og møder således potentielle kunder og samarbejdspartnere, som du kan udveksle erfaringer med ved kaffemaskinen, over frokosten eller efter fitness.

Minimum 3 arbejdspladser – kr. 3.100 pr. arbejdsplads all inclusive.

Lejemålene udlejes primært som ‘All Inklusive’, hvor du betaler et fast beløb pr. arbejdsplads pr. md. inklusiv møbler, WiFi, vand, el, rengøring mm.

Høj standard & fleksibilitet

Fælles for vores løsninger er den høje standard og store fleksibilitet, der altid tager udgangspunkt i dine aktuelle behov. Som virksomhed i WTC Ballerup mærker du alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt flerbrugerhus: Du får adgang 24/7 til fuldt møblerede kontorpladser fra dag ét. Vi tager hånd om WiFi, rengøring og sikkerhed, og du har mulighed for at benytte vores reception i forbindelse med telefonpasning, posthåndtering og meget mere. Du betaler kun for de ydelser, du har brug for – du kan kort og godt fokusere på din kerneforretning

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!

Hent vores brochure

Læs mere om WTC Ballerup, vores faciliteter og hvad vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere.

Kontorfaciliteter

Adgang til faciliteter

Øvrige ydelser

Nyeste artikel

Hos os holder man møder i grønne omgivelser i mere end én forstand

Seneste nyt

Nyheder fra WTC Ballerup

World Trade Center Ballerup