connecting businesses globally

World Trade Centers Association

WTC Ballerup er den del af World Trade Centers Association – en uafhængig, verdensomspændende organisation, der arbejder aktivt for at øge samarbejde og handel globalt, regionalt og lokalt.
 
Siden World Trade Centers Association blev stiftet i New York i 1970 er kendskabet og medlemstallet vokset stødt. I dag udgør organisationen et de mest anerkendte brands indenfor international handel.
 
Som virksomhed i et World Trade Center bliver du en del af dette internationale netværk, der med flere end 300 centre i mere end 100 lande, dækker store dele af verdenskortet. Med andre ord, kan du skyde genvej til nye markeder overalt i verden.


Har du behov for et kontor eller nogle mødefaciliteter i et andet World Trade Center?
WTC Ballerup samarbejder med de øvrige World Trade Centre, med det formål at tilbyde services og rabatter til vores virksomheder, så de kan arbejde lige så effektivt, når de er udenlands. Kontakt receptionen for nærmere oplysninger.

Kontakt os for en rundvisning

Vil du besøge os og se, om WTC Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig? Så kontakt os for en rundvisning, når det passer dig!
World Trade Center Ballerup
Afspil video

Se filmen om

World Trade Center Association