Om World Trade Center Ballerup

World Trade Center Ballerup World Trade Center Ballerup
World Trade Center Ballerup er et moderne Business Center på 17.000 m2 centralt placeret i Ballerup – i et af Danmarks største erhvervsområder, der med god infrastruktur og central beliggenhed tiltrækker store danske og internationale virksomheder.

Med sin placering 15 km. udenfor København Centrum, får du i Ballerup højt til himlen, masser af plads og fri adgang til grønne arealer. Du undgår den værste kø og myldretidstrafik og finder altid gratis parkering til bilen lige uden for døren. Og ankommer du med fly, tager det kun 25 minutter i bil fra Københavns Lufthavn.

Moderne Business Center med eksklusive faciliteter 
World Trade Center Ballerup tilbyder moderne kontorarealer og konferencerum, kvalitetsorienteret kantine, up to date fitnesscenter samt en række af behandlinger i form af tandlæge, kiropraktor, fodterapi, stresscoach og massage i WTC Healthcare Center.

Vi har skabt et moderne Business Center til små og store virksomheder, der ønsker en kontorløsning af høj international standard, adgang til eksklusive faciliteter og gode muligheder for at pleje og udvide businessnetværket i Danmark og udlandet. Det hele til en langt lavere pris, end hvad et tilsvarende højprofileret kontor koster i København.

World Trade Center Ballerup er meget mere end et flerbrugerhus
Som lejer i World Trade Center 
Ballerup bliver du en del af en eksklusiv gruppe med medlemmer over hele verden - du bliver en del af et internt og internationalt netværk, der kan hjælpe din virksomhed frem til nye markeder i og uden for Danmark. 
 

Samarbejdspartnere 
WTC Ballerup etablerer løbende nye samarbejder med organisationer, foreninger, institutioner og virksomheder. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle vores organisation til gavn for lejere i WTC Ballerup, for regionen og for den globale handel. Har du idéer til et samarbejde med os, hører vi meget gerne fra dig. 

Se vores samarbejdspartnere
WTC samarbejde